Mentorunk és oktatónk

Gruber Ferenc vagyok. Több mint 35 éve foglalkozom a kereskedelem minden válfajával a kiskereskedelemtől az online kereskedésig.  Gyógynövénybolttól elkezdve a Vodafone szaküzletig, a vásározástól a nagykereskedelemig, az export-importig sok műfajban láttam bele a kereskedelem világába. A munkámban mindig is a kihívás érdekelt, mindig is azt vallottam, hogy a pénz úgyis jön, ha az ember jól végzi a munkáját.

Sokszor kellett kisebb-nagyobb kockázatot vállalnom munkám és magánéletem során is, hisz válogatott sárkányrepülő pilótaként nem egyszer az életem volt a tét. Ehhez képest a pénzügyi veszteségeimet nem fogtam fel sosem tragikusan. Mert a veszteség, az jön, ha vállalkozó vagy, akkor ezt nagyon jól tudod. Többször kezdtem nulláról az életem, de mindig sikerült felkapaszkodnom, és újra felépítenem az anyagi biztonságomat.

Az tőzsde kereskedelemmel   1990 -ben ismerkedtem meg. Mindig is vonzottak a technikai újdonságok, és akkoriban óriási dolognak tűnt, hogy az otthonom nyugalmában, raktározási nehézségek, alkalmazottak ügyes-bajos gondjai nélkül kereskedhetek.  Kerestem-kutattam a megfelelő oktatót, a megfelelő tudást, de sajnos folyamatosan falakba ütköztem. Shanghaiban, Saigonban, Bangkokban, Cipruson, különböző tőzsdéken próbáltam megtalálni a megfelelő tudásanyagot, de azt kellett tapasztalnom, hogy a hagyományos, klasszikus kereskedési stratégiák, amikkel tele vannak a könyvek és az internet, szinte borítékolható veszteségbe taszítják a kereskedőket. Így aztán, mint már az életemben sokszor, elkezdtem teljesen más nézőpontból megközelíteni a dolgokat. Gyerekkoromban is mindig minden játékomat darabokra szedtem, hogy lássam, hogyan működik, így hát ezt tettem a grafikonokkal, a stratégiákkal is. Évek hosszú folyamata során ebből alakultak ki a kereskedési rendszereim, saját fejlesztésű stratégiáim, amire most már a világ sok pontján kíváncsiak.

Képzéseinken ezeket a rendszereket, stratégiákat adom át hallgatóimnak. Egészen az alapoktól  a professzionális szintekig eljuthat nálunk, aki hajlandó energiát, szorgalmat, időt szánni a tanulásra, hiszen ez egy szakma, ami nem elsajátítható egy hétvége alatt. Kifejezetten nagy hangsúlyt fektetek a kereskedés pszichológiai vonatkozásaira, hiszen a siker kulcsa nagymértékben ettől függ. Csoportos órákat tartok, mivel meglátásom szerint a hallgatók egymás tapasztalataiból rengeteget tudnak profitálni, és aktívan tudják egymást segíteni a tanulás útján.

Keress minket bizalommal, amennyiben kérdésed merült fel a tevékenységünkkel kapcsolatban, vagy látogass el egy ingyenes képzésünkre, ahol betekintést kaphatsz a kereskedelem múltjába, jelenébe és jövőjébe egyaránt!