Hallgatóink véleménye

 

l

Németh Ferenc

„A Mentor Team tanfolyamai nem csak szimpla tőzsdei kereskedési technikákat adtak nekem, hanem egy olyan szemléletet is, amely a mindennapi életem során is sokkal hatékonyabbá és sikeresebbé tett. Megmutatta az utat, hogyan lehet szabad emberként élni az életet! Köszönöm szépen!” 

l

Bajzáth László - egyetemista

„A Mentor Team új ismeretségek létrejöttéhez nyújtott segítséget, illetve a tanfolyamok tudásanyaga számomra teljesítményalapú és helyfüggetlen jövedelemtermelési lehetőséget biztosít, melynek köszönhetően meg fogom tudni valósítani a digitális nomád életmódot.”

l

Gyenis Gábor

„Két év alatt a Mentor Team-nél olyan szaktudást kaptam, aminek azelőtt még a létezésében is erősen kételkedtem. A nem csak a forexre korlátozódó tananyagot használva sikerült sokkal kiegyensúlyozottabbá, nyugodtabbá, szorongásoktól mentessé tenni az életemet.

l

Tímár Gábor - egyetemista

„A Mentor Team számomra egy olyan logikus, komplex, mégis jól átlátható rendszert adott, amellyel még Szingapúrban, a világ egyik vezető pénzügyi központjában sem találkoztam. Az itt tanult logikai sorok nemcsak a pénzügyi piacok világában adnak biztos támpontot, hanem az élet számos területén is. Részese lettem egy összetartó profi csapatnak, és tudom, hogy mindig számíthatok a Mentorom támogatására.”

l

Kovács András

„Közel egy év intenzív tanulás alapokban végbemenő változást idézett elő bennem, amelyért végtelenül hálás vagyok! Büszkén vallom magam A Mentor Team részének, mert értékei és emberi hozzáállása számomra példaértékűek! Nem utolsósorban egy teljesen új, ezidáig elképzelhetetlennek hitt életminőségjavulást  okozott számomra a Mentor Teamhez való csatlakozásom. Azoknak ajánlom elsősorban, akik készek befogadni egy teljesen más világot, melynek eszközei Mi magunk vagyunk és értékei a családunk, a gyermekeink és barátaink számára felbecsülhetetlen kincset hordoz: magát az értékes életet!”

l

T. Donát

„A Mentor Team számomra egy teljesen más életszemléletet ad a jövőre nézve.
Megtanít az elemzés és a kereskedés fortélyaira egyszerűen.
A rendszerben való gondolkodásra. Párhuzamot vonni a kereskedés és a mindennapok között.
Türelemre és kitartásra tanít.
Én mindenkinek tiszta szívvel csak ajánlani tudom.”